Het Team

Het Team

Het team van ICTCI beschikt over een goede mix van technologische expertises en business expertises. We hanteren een pragmatische aanpak, waarbij we ons altijd de vraag stellen “hoe helpt dit de klant”. Technologie wordt pas interessant als je het in een bedrijfsomgeving kunt inzetten

Jaap Lamfers ing. Jaap Lamfers

Jaap is een zeer ervaren software architect en engineer met diepgaande kennis van de gehele Microsoft Stack. Binnen ICTCI is hij verantwoordelijk voor het gehele backend software framework in Microsoft Azure en de ontwikkeling van de front-end applicatie voor de gebruikers.

 

ing. Jac Kersing

Jac heeft – als technical consultant – jarenlange ervaring in het up & running houden van o.a. de cloud architectuur bij een grote telco. Unix kent geen geheimen meer voor hem. Binnen ICTCI is hij verantwoordelijk voor de architectuur en implementatie van de sensoren en de gateways.

 

ir. Gert Maneschijn

Een belangrijke drijfveer voor Gert is security en privacy. Binnen een grote NL overheidsorganisatie heeft hij de functie van Corporate Security Officer. Security is een tevens een essentieel onderdeel van de dienstverlening van ICTCI. Daarnaast is Gert de drijvende kracht achter de innovatieve ideeën binnen ICTCI.

 

 

ir. René Bultje

René is een ervaren project- en business manager. Hij heeft deze ervaring opgedaan in het IT domein (zowel de infrastructuur als software kant). Binnen ICTCI is hij actief in de ontwikkeling van business concepten en het begeleiden van projecten.